Un experiència en viu brutal

sal150

SAL150 és un grup de música rock-celta procedent de Tarragona (Catalunya). Nascuts el 2006. El seu so es caracteritza per l’estil celta i la influència folk en la seva música i per lletres que parlen de valors i d’esperança en la societat.

 

SAL150 és el resultat de l’evolució d’un projecte que que va iniciar molts anys enrere, del que formaven part Miguel i Rosa originalment, però que es consonsolidó en 2006, definint musicalment i com a banda i renovant part dels seus components.

El 2009 s’autoediten el seu primer disc, homònim, en la que va ser la primera (de moltes) col·laboració amb el productor Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto).

Entre 2009 i 2012 el grup va presentar el seu primer treball en concert al llarg del territori espanyol.

En 2013 SAL150 va editar el seu segon treball titulat “Un Món Fictici”, comptant de nou amb Pemi Rovirosa a la producció.

“Un Món Fictici” va significar un pas endavant i de maduresa musical per al grup, on va començar a forjar-seva personalitat i so.

El 2015, com sentint-se aliens en una terra que agonitza i traient-se el barret davant tots aquells que no es conformen amb la injustícia, decideixen llançar el seu tercer àlbum “Planeta Quadrat”, Íntim, afilat i compromès amb la llibertat, “Planeta Quadrat” és sens dubte el disc més complet del grup fins a l’actualitat i consta de 14 cançons.

Els components actuals són: Miguel Lara a la veu i violí, Rosa Burguera a la veu i el teclat, Damian García a la guitarra elèctrica, Cristóbal Varo a la guitarra acústica i elèctrica, Dani Martínez a la bateria, i Héctor Sanz al baix.

Sal 150, que ja van venir l’any passat al Canòlich Music porten a la seva motxilla, els darrers anys, un munt de concerts i d’experiències viscudes. La seva música arriba al cor i també al cos. Vibrarem i compartirem una estona amb ells genial.

www.sal150.com