FORMACIÓ  TGV CHOIR – [THE GOSPEL VIU CHOIR]

INTÈRPRETS

Cor i Solistes: THE GOSPEL VIU CHOIR
Músics: Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond)
Producció tècnica: Xavier Yelo
Idea, producció i direcció: Moisès Sala

ESPECTACLE GOSPELIZING
DURADA 1:30:00 h
ESTIL #urban gospel (gospel modern)

SINOPSI

Considerats referent del Gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGV presenten un nou espectacle de 4.000 revolucions amb el ritme trepidant, frenètic i colpidor del millor Gospel urbà del moment.

Des del 2004, dirigits pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del Gospel clàssic i popular cap a formes més actuals i contemporànies.

Amb un estil propi i característic, marcat pel bon ús de la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius, treballats, intensos, unes dinàmiques impossibles i amb una posada en escena arriscada i potent, GOSPELIZING representa un pas més enllà en el Gospel contemporani del nostre país.

GOSPELIZING és la maduració del camí iniciat el 2012 amb NONSTOPGOSPEL. En aquesta ocasió, la formació segueix gaudint del seu moment vital més electritzant i potent, amb tota l’energia que, des de sempre, porten els TGV dalt de l’escenari juntament amb la seva acurada qualitat vocal, coral i musical.

Al llarg d’una hora i mitja GOSPELIZING crea una fusió total i absoluta entre TGV i l’espectador. Melodies agosarades, harmonies atrevides i contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors fan que l’espectacle arribi, in crescendo i de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics.

Un Gospel innovador, trencador, divers, vital i atractiu.

Un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical en què l’espectador forma part de l’espectacle amb una dinàmica intensament participativa i tremendament contemporània: Gospel del segle XXI, pur Gospel!