El Cor de Rock d’Encamp és reconegut per ser l’únic cor d’una escola pública d’Andorra dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d’èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics.

El cor es va crear amb la intenció de promoure el cant coral entre els adolescents com a mitjà per al desenvolupament de la persona en valors com l’amistat, la solidaritat i el voluntariat. D’aquesta manera el cor canta des dels seus inicis a les residències d’avis d’Andorra la Vella i col·labora amb organitzacions humanitàries com Intermón Oxfam, el 4 projecte Solidaris amb Bolívia (Cooperand) o l’associació andorrana Música per viure d’ajuda als nens de Nicaragua. Això representa per als joves cantors una oportunitat única d’enriquiment personal a través de la música i una mostra de solidaritat amb els altres.

Aquest cor d’adolescents es basa en la diversitat i acull estudiants de diferents orígens i nacionalitats que responen a realitats culturals i socials diverses. Aquest fet és bàsicament el reflex de la societat andorrana present en el sistema educatiu del nostre país.

Des de la seva creació l’any 2009 el Cor de Rock d’Encamp actua a Andorra, Espanya i França en esdeveniments socials, culturals i musicals i participa en intercanvis amb cors d’altres països.