Aquest artista forma part de la història del Canòlich. Va participar en el concurs del nostre festival quan feia les seves primeres passes. Llavors formava part del projecte musical de l’escola Jesús-Maria de Barcelona.

Aquella experiència va ser la llavor de la formació “l’Artista Convidat”. Cesc era el cantant, guitarrista i autor. D’aquella etapa queda el treball “Benvolguda essència”. Temes de ritmes contundents i amb una estètica propera al folk i al rock britànic. Les lletres de les seves cançons naixien de les experiències viscudes que poden interpel·lar a tots i a totes.

En Cesc Sansalvadó va participar en el programa FactorX i va tenir una actuació memorable amb una cançó molt especial: Búfalo.
El novembre de 2017 comença la seva carrera en solitari. Cesc captiva i emociona amb la seva guitarra i la seva veu. I amb la guitarra a l’esquena no deixa de fer quilòmetres arreu. Escenaris, carrers, places o els túnels del metro són els indrets on es forja la força de la seva música. També ha compartit escenaris amb artistes com Ramon Mirabet.

Share This