Andy Hunter

Andy Hunter torna al Canòlich i ens presenta el seu projecte més compromès

andy_2015

Andy Hunter, el DJ anglès que ens va fer moure l’any passat, torna enguany amb una proposta nova, i un directe espectacular.

Ens porta, a més, el seu nou projecte Presence, més d’una desena de temes, on la reflexió sobre l’ésser humà i Déu predomina sobre una música intimista i atrapant.

Andy Hunter és un dj cristià anglès, compositor de música dance electrònica.

Va néixer a Leicester, el 23 d’abril de 1974. De seguida es va interessar pel sons electrònics. Als anys 90 es dedica a fons amb l’enginyeria de so del moment, així el 1992 s’uneix a la New Generation Music and Mission, i el 1997 forma una banda anomenada “Trip” amb el prestigiós programador Martin King i altres socis de producció.

El 1999 llança un àlbum anomenat “Cultural Shift”. Als anys següents, Hunter va treballar en l’estudi, la producció de música techno. A la tardor de 2002, el seu treball va culminar en l’àlbum “Èxode”, que Hunter llança al Nettwerk. A principis de 2005, Hunter va llançar un àlbum de sis pistes, “Life”.

L’èxit el reconeix la revista Rolling Stone, que va elogiar al seu primer àlbum, “Èxode”, i les aparicions en jocs de vídeo (incloent “Black Hawk Down”, SSX 3, Burnout Revenge, Need For Speed: Underground, Total Club Manager 2004, Downhill Domination, and Enter the Matrix), pel·lícules (The Matrix Reloaded trailer and The Italian Job)

Hunter gira pels Estats Units, Japó i Europa a llocs importants en el negoci de la música dance, incloent-hi Tiësto el 2002, i al Festival Flevo en 2003, 2004, 2006 i 2008.

Va actuar en l’obertura del Midem a Canes, França, una conferència internacional de música que va reunir caps de la indústria del món de la música i la tecnologia. Al novembre de 2004, Hunter va realitzar un entreteniment digital des de Los Angeles, organitzat per Bill Gates, i va presentar la seva obra “Go” .

Hunter ha estat reconegut com un DJ cristià, amb lletres que desvetllen la crida a la fe i a la pregària, i un compromís social evident. Ha estat nominat diverses vegades a l’Associació Premis Gospel Music, i va guanyar un Premi Dove pel seu àlbum “Life” al 2006. [3] També va participar la vigília d’Any Nou (2005) / Any Nou ( 2006) a Phoenix, Arizona, que va ser organitzada per l’Església del Crist de la Vall de Phoenix.

El 2006 Hunter va signar un nou contracte discogràfic amb Nettwerk, que va produir “Èxode”. El 18 de març 2008 va llançar el seu tercer àlbum “Colour”. [4 ] [5] L’àlbum tenia 12 pistes, el seu disc més llarg fins a la data.

Hunter va completar un remix per a Per Lichtman i la Beyond Belief Music Corporation (BBMC) a principis de juny de 2009.

A principis de 2012, Hunter va llançar una sèrie de blocs de vídeo que detalla el progrés del seu nou EP, “Glow”, que és llançat el 23 de juliol del 2012.

Al 2014 ha presentat dos singles “Morphed” i “Harmony”

Andy Hunter també s’ha donat a conèixer per la seva energia en directe, on de manera espectacular, combina el so amb un espectacle escènic espectacular.

 

www.andyhunter.com

Share This