El Canòlich Music es fa gran proposant novetats en cada edició.

Aquest 2016 vol que la Plaça Germandat de Sant Julià de Lòria quedi petita amb tots els participants, col·laboradors i simpatitzants perseguint un mateix objectiu: celebrar la nostra alegria unió, amistat i fe amb una acció col·lectiva espectacular… una flashmob

u

Una què?

Doncs un ball amb coreografia, prèviament assajat, ballat per tots de forma coordinada. Imagineu…tota la plaça movent-se al mateix ritme. I no s’acaba aquí la novetat perquè el ball es gravarà des de l’aire amb un drone. Ja veieu, la tecnologia al servei del Canòlich Music.

I quina cançó ballarem?

Doncs és la cançó que en Toño Casado, capellà de la diòcesi de Madrid, va compondre per a la JMJ 2016 de Cracòvia. Es titula “Hoy soy feliz” i la podeu escoltar i visualitzar a la pàgina d’inici d’aquest lloc web o en aquest enllaç. Una canya!

I com és la coreografia que ballarem?

La idea és que cada grup pugui assajar la coreografia prèviament amb els seus animadors (mestres, profes, monitors,…). Però tranquils us ho donem tot mastegat. No us podeu queixar. Utilitzeu com ajuda l’enllaç que trobareu en aquest apartat. Veureu que els passos elementals són senzills i no us costarà gens d’aprendre’ls.

}

I quan serà aquesta “moguda”?

El dissabte, 26 de novembre, a les 15.45h a la Plaça Germandat de Sant Julià de Lòria. Després de dinar, i abans de l’inici dels tallers de tarda. Una original manera d’activar-nos després de la “migdiada”.

No t’ho pots perdre. Prepara’t per gaudir d’un moment espectacular del Canòlich Music 2016. T’agradarà!

Cançó per la flashmob

Vídeo passos flashmob Canòlich Music 2016