El concurs musical del Canòlich Music. Compon una cançó original en lletra i música a partir del lemaCompartim l’esperança”.

No t’ho pensis i participa-hi! Segur que et sorprendràs!!!

No se’ns deixa de recordar que el món no funciona: la situacions d’immigració i exili de moltes persones, l’atur, les injustícies socials, les guerres, els països oblidats, la desigualtat de la dona… Sembla que el més fàcil pugui ser caure en el desencís i dir que no es pot fer res, que aquests patiments no van amb mi. Però junts podem canviar moltes coses. Els altres ens importen. Segur que, des de l’optimisme i la força, i sense la resignació, serà possible un món més just, on tothom tingui oportunitats per ser feliç. Atreveix-te a compartir amb els altres la teva esperança, l’esperança que és possible una vida millor i plena per a tots i totes!


Càsting amb premi

La cançó guanyadora de la categoria A serà interpretada pels seus components durant la nit, participant del concert de fi de festa del festival. Igualment, els grups guanyadors d’ambdues categories rebran una targeta regal de Sant Eloi valorada en 5oo euros cadascuna.


No dubtis més i inscriu el teu grup!

INSCRIPCIONS 

Recorda que has d’enviar la cançó en MP3 abans del 9 de novembre a donataconeixer@gmail.com

En aquest enllaç trobaràs les bases del concurs (PDF)

En aquest enllaç trobaràs la plantilla d’inscripció del concurs (PDF)

Per a qualsevol dubte: donataconeixer@gmail.com