El Canòlich Music canvia d’ubicació i recupera els dos concerts per nit

La quarta edició del Canòlich Music, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre, prestarà moltes novetats, com ara una nova ubicació. A més, es recupera el format de dos concerts cada nit. Els organitzadors volen consolidar la proposta i igualar, com a mínim, el miler de visitants de l´edició anterior.

Ja és un referent en els festivals de música cristiana com ho demostra el gran nombre de joves procedents de França i Espanya que assisteixen al festival. Enguany repeteixen alguns artistes que ja formen part de la història del festival, com ara el DJ Andy Hunter, que presentarà el seu nou treball, “Presence”, més intimista i social.

El grup Kairoi també aprofitarà per donar a conèixer els nous temes que sonaran en directe per primer cop a Sant Julià de Lòria. Una de les propostes destacades serà el grup “One”, format per gent del país, creat a partir de l’experiència al festival. Mossèn Pere Chispert afirma que l’objectiu “més que la quantitat és la qualitat i mantenir les xifres”. Qualifica de molt significativa la participació d’un miler de joves en un festival d’aquest format. El delegat episcopal de joventut, Lluís Plana, destaca que moltes de les propostes i millores “neixen del que la gent ens demana”.

Activitats com tallers i un espai per donar a conèixer nous talents musicals completaran el programa del festival. Els concerts tindran lloc en una vela amb més capacitat situada al Prat Nou, mentre que algunes de les activitats tindran lloc al Centre cultural lauredià.

Informació: www.andorradifusio.ad