1. Des de l’organització sabem que tu ets clau perquè vinguin nois i noies amb ganes de gaudir, passar-s’ho bé i descobrir tot allò que oferim. Per això tu no pagues. Perquè et devem molt. Cada deu inscrits, un responsable gratuït. Si portes menys gent, també t’estalvies la teva inscripció, és clar.
 2. Engresca el grup d’adolescents i joves a participar en el Canòlich Music.
 3. Ensenya’ls la pàgina web, els grups que toquen, el lloc on aniran i la gent que trobaran
 4. Tens un correu electrònic per a més informació, utilitza’l si et convé. canolichmusicfestival@gmail.com
 5. Els dius el preu de l’acreditació: 20 euros més viatge. Des de l’organització us podem dir si tenim constància d’algun grup que participi proper al vostre, per poder compartir viatge, si voleu.
 6. Anima el teu grup a venir divendres a la nit. Dues nits millor que una: L’Artista Convidat i LZ s’ho valen, i la colla que hi seran també.
 7. Engresca’ls a participar al Dóna’t a conèixer. Un grup participatiu fa possible un festival més òptim.
 8. Fes una inscripció pròpia del vostre grup amb l’autorització paterna corresponent, calculant el preu total, tenint en compte l’autocar.
 9. Demana’ns pressupost pel viatge d’autocar. Potser et trobem un preu més econòmic.
 10. Segur que la parròquia, escola, agrupament, esplai,…, t’ajuda econòmicament per reduir una mica el preu.
 11. Fes el pagament al compte corrent que s’especifica a la pàgina web.
 12. L’organització es posarà en contacte amb tu per preparar-vos una acollida fantàstica, i per aclarir tot allò que calgui.
 13. Calcula arribar divendres el més aviat possible per no estressar-vos. Si arribeu a partir de les 20 hores disposareu d’un espai per sopar i us podreu preparar sense presses per la benvinguda, a les 21:15 h.
 14. Si el teu grup dorm gratuïtament serà acollit al centre esportiu de Sant Julià de Lòria o en altres llocs proper a la població.
 15. Recorda que amb l’acreditació tens inclòs l’esmorzar del dissabte, l’esmorzar, el berenar i el sopar del dissabte, i l’esmorzar del diumenge. A més, tindreu descomptes en la resta d’àpats en els local de restauració de Sant Julià de Lòria.
 16. Recorda al teu grup que un comportament responsable és la millor manera de gaudir tots i totes.
 17. Anima’ls a participar en les activitats, no els deixis estar pel carrer si hi ha concerts o altres activitats. Recorda que vénen a participar.
 18. I tingues la gent controlada, no tinguem un ensurt!
 19. I qualsevol problema durant el cap de setmana, estem al teu costat pel que faci falta!!
 20. Gràcies per tanta i tanta feina que faràs!!!