1. El divendres a la nit, a l’acabar els concerts farem una petita reunió, abans de portar els nois i noies als llocs de dormir.
 2. El poliesportiu no estarà obert en tot el dia. Cal preveure, doncs, que els nois i noies agafin el que necessitaran fins a la nit.
 3. Els nois i noies han de participar de les activitats, no estar per Sant Julià. És responsabilitat dels responsables de grups que així sigui.
 4. La carpa disposa de lavabos a l’exterior i té calefacció perquè estiguin prou còmodes.
 5. Els nois i noies han d’anar acompanyats a totes les activitats pels seus responsables.
 6. Als tallers de la tarda, es recomana que el grup se separi i cadascú participi en diferents tallers. L’organització podrà canviar algun participant de taller si no es respecta aquest principi.
 7. Durant els concerts tothom romandrà a dins de la carpa, excepte per anar als lavabos. Els grups marxaran quan acabi l’activitat, no abans.
 8. Si algú té son, cap bus marxarà abans a dormir o s’obrirà el poliesportiu.
 9. Els llocs designats per dormir són llocs de descans. Hi ha més grups dormint. Els responsables de grup vetllen pel silenci.
 10. El dissabte podeu anar a dinar on vulgueu de Sant Julià de Lòria. Hi ha preus econòmics en tots els establiments tot presentant l’acreditació.
 11. Els grups que dormen a l’escola Sagrada Família d’Escaldes i a Aina, tindran el bus preparat dissabte a les 9 per anar cap a Sant Julià.
 12. Els esmorzars, el berenar del dissabte i el sopar, estan inclosos en el preu.
 13. Per a l’eucaristia tindreu assignats llocs concrets per a seure-hi. En el cas de l’eucaristia, serà davant de tot, al terra.