Grups Descobreix les actuacions d'enguany

Please – U2 Banda Tribut oficial

Un espectacle de música i llums al so dels grans èxits de U2

unnamed (1)

La banda oficial U2 nominada per Universal Music Spain arriba al Principat amb la seva energia explosiva, un gran talent musical i una posada en escena digna dels més grans.

Interpreten els temes del mític grup britànic amb el seu repertori fidel als valors cristians i de tolerància.

Vídeo del grup


Kairoi

Torna la gran festa

Torna la banda que va encendre els cossos i ànimes del 1r Canòlich Music. Els Kairoi ens van deleitar amb la seva energia comunicativa i un joc d’escenari que va engrescar el públic atravessant les generacions.

Vídeo del grup


Twocats pel gòspel

Dels millors grups del Gòspel

Twocats pel Gospel és un cor de música gospel que va néixer el setembre de l’any 2000 a partir de la inquietud i les ganes d’una colla d’amics. Amb una mitjana de 80 cantaires, músics de prestigi a la guitarra, piano, bateria…, fan possible un estil musical únic, alegre, comunicatiu i una harmonia espiritual impressionant. Amb ells vibrareu, us exaltareu, cantareu i pregareu. Una experiència per als participants del Canòlich Music.

Vídeo del grup


L’Artista Convidat

Guanyadors del “Dóna’t a conèixer” 2013

Els guanyadors del concurs “Dóna’t a conèixer” 2013 tornen a l’escenari amb els seus temes propis. Perquè Canòlich Músic és un trampolí pels joves talents i perquè les oportunitats no es donen: es creen i s’alimenten entre tots.

Vídeo del grup