Espais Tallers sobre els sentits

Segur que en molts moments de la nostra vida necessitem una aturada, un moment per canviar el xip, per adonar-nos que estem vius, que som i que sentim la necessitat d’explorar el meravellós món que és el nostre interior. La música ens ajuda a transportar-nos a nous móns, noves realitats…., i ens fa descobrir-nos d’una manera immensa i espectacular!

El dissabte al matí, el Canòlich Music us ofereix un Espai per a cadascú de vosaltres. Un espai vol dir una trobada i vol dir un món per descobrir. Així que, poseu-vos el vestit espacial per a anar més enllà i també deixeu un espai per al vostre cor, els vostres ulls, la vostra oïda i el vostre tacte!

Si voleu participar però els vostres fills són petits per ser-hi, no patiu, perquè de 12 a 14 tindrem a la vostra disposició un equip de monitors i monitores que faran passar una estona ben bonica als vostres fills i filles. Si esteu interessats, indiqueu-nos-ho en el moment d’acreditar-vos a la web.

Horari del tallers sobre els sentits: Dissabte de 12 h a 14 h.


Grups musicals d’inspiració cristiana

La música d’un grup és molt important. Si ens agrada, la cançó ens enganxa molt. Però la lletra és bàsica. La lletra ens tramet uns valors, uns sentiments i unes emocions. Hi ha grups coneguts que s’atreveixen a fer lletres reivindicatives, a favor dels drets humans, amb valors cristians, amb textos de l’evangeli…. Es pot ser modern i cantar cançons amb lletres que parlen de valors cristians? Doncs clar que sí…..Vine a descobrir grups que triomfen i que parlen d’amor, de justícia, de caritat…dels mateix que parlava Jesús. No siguis antic i anima’t!

Lloc: Centre Cultural i Congressos Lauredià
Responsable: Xavi Torné


Meditació cap a la consciència plena

Les noves tecnologies ens aboquen a una absorció constant de molta i diversa informació. El cervell i el cor però, necessiten quietud i silenci per comprendre’ns en profunditat. Desenvoluparem algunes tècniques i pràctiques per centrar la nostra atenció en el moment present, sense judicis i amb una actitud de bondat i amor cap a nosaltres i cap el món. La plena atenció en el present ens neteja de l’angoixa i ens obre camins per comprendre i assolir els nostres objectius vitals i anímics.

Si vols compartir una estona de pau i crear un moment llarg de pau interior, ho podem fer junts.

Lloc: Centre Cultural i Congressos Lauredià
Responsable: Cristina Orduña


Preguem tot cantant

La pregària és una forma de trobar-te amb Déu, amb Jesús, molt personal. Coneixem moltes maneres de pregar, algunes més tradicionals que altres. Et convidem a descobrir, en grup, la pregària a partir del cant. Et resultarà sorprenent.

Lloc: Església
Responsable: KAIROI


Músiques per afrontar la vida

Cada dia és un món. I en un dia et poden passar moltes circumstàncies, boniques o adverses, qui ho sap? Volem que coneguis cançons, sons, músiques, que et puguin ajudar i que t’acompanyin en moments de la vida. Cançons que t’esperonin, que et facin sentir bé, que et relaxin, que t’ajudin a fer amistats, etc. No cantis el mal temps i vine!

Lloc: Centre Cultural i Congressos Lauredià
Responsable: Joan Àguila(del grup Canta la teva Fe)


Vols compondre una cançó? (complet)

Compondre una cançó no és fàcil però tampoc difícil. Cal posar-s’hi amb il·lusió i amb energia. Aquí t’ensenyarem a compondre una cançó, a cantar-la i a guadir-la. Potser surten futurs compositors i un ets tu.

Lloc: Centre Cultural i Congressos Lauredià
Responsable: Hèctor Pérez


Fem ioga (complet)

Ioga vol dir unió. Unió del cos, la ment i l’esperit. Una tecnologia que et convida mirar endins i aprofitar un grapat de tècniques mil.lènaries com la respiració, l’asana o el mantra per elevar el teu estat de consciència- o si més no, millorar el teu benestar personal-. Viu l’experiència del Ioga Kundalini, t’hi esperem.

Lloc: Centre Cultural i Congressos Lauredià
Responsable: Noemí Rodríguez (Pavanjeet Kaur)